„Nehrbím se, protože ten kočár má dlouhá madla. Bál jsem se, že budu hrbáč, naštěstí ale nejsem,“ směje se novopečený táta.

Pivo a cigáro

S kočárem prý denně drandí po Vinohradech, kde s manželkou Andreou (24) žije. Nejraději má park s hospodou a se zahrádkou. „Dám si na zahrádce pivo, cigáro a holce neubližuju. Je pořád na čerstvém vzduchu. Nevím, jak to ale vymyslím, až bude zima,“ přemítá Pomeje. Ze své první ratolesti je přímo nadšený. Přes den je prý Anička ctnost sama a spinká. „Čerti do ní vždycky vjedou až v noci, takže já tak čtyřikrát přebaluju a Andrea ustavičně kojí,“ popisuje herec.

Nadmutá koza

Být s rodinou je prý pro něho zatím to největší štěstí, které v životě zažil. „Nejraději bych se od nich nehnul ani na krok,“ říká, i když musí. Ve smlouvě jako producent a tvář Kameňáku 4 má, že musí dělat novému snímku reklamu po všech koutech republiky. „Snažím se nejezdit tam, kde bych musel přespat. Nechci, aby Andy byla na všechno sama. Moc se mi to ale nedaří. Pavel Pásek přestal být mým kamarádem a honí mě po republice jako nadmutou kozu. Andy mi nadává, že ten zpropadený Kameňák ničí mou čerstvou rodinu,“ stěžuje si Pomeje.

Fotogalerie
14 fotografií