Regina je jednou ze stálic internetové Věštírny Květy Fialové a už proto nemá o věštění slavným nouzi. Zlatá slavice to podle ní nemá vůbec jednoduché! „Nemá ideální aspekt pro vztahy.“ Partner se ve vztahu s ní prý topí! „Cítí se nepotřebný jako chlap!“ Některé typy mužů se zas podle Reginy pěnici jen a jen využívají!

Vztahy Lucky jsou na cucky

 „Ještě chvilku se potřebuje vybouřit!“ „Teď to vypadá, že se Lucka bude vdávat v důchodu, ale není to tak myšleno,“ rozvinula svétajemné  tušení Regina. Kartářčině řádění nebyl ušetřen ani herec Jiří Krytinář (66): „Měl v kartách divokou cestu za moře, že by Hollywood?“ Nejvíc si ale divoká vědma smlsla na moderátorovi Petru Lesákovi (40).

Lesák má hladový tesák

„Měl by si upravit životosprávu. To jeho stravování je šílený!“ nebrala si servítky Regina, když bývalému moderátorovi pořadu Vypadáš skvěle věštila z dlaně. „Málo spí a nemá čas na vztahy!“ přisadila si. I přes to všechno se však Lesák, který podle je podle Reginy šlechtického původu a v minulém životě žil v Austrálii, prý dožije nejméně stovky!

Co se asi stane, až téhle čarodějce padne do spárů Vladko?

Fotogalerie
7 fotografií