Vladko v první řadě reality show pouštěl ze svého soukromí jen velmi málo informací, o své rodině téměř žádné. Jen málokdo tušil, jaká tragédie se před jeho prvním vstupem do show odehrála.

Oběsil se

„Je to osm až devět let, co můj první manžel Miroslav Dobrovodský spáchal sebevraždu. Oběsil se. Doma. Bylo mu pětapadesát...,“ svěřila Blesku Vladkova máma. „Byl to otec mého nejstaršího syna Mirka, pro Vladka otčím,“ upřesnila.

Oběť komančů

Podle ní se na osudu jejího muže velmi podepsal totalitní režim. Kvůli němu prý strávil mnoho let ve vězení. „Když se Vladko narodil, tak se zrovna Mirek vrátil z vězení v Leopoldově na Slovensku. S nejstarším synem jsme ho tam jezdili navštěvovat,“ svěřila se Eva.

Pravý táta

Vladkovým biologickým otcem by měl údajně být řecký režisér, který v době jeho početí pracoval v jednom brněnském divadle. Vladko se s ním podle tvrzení svého nejstaršího bratra Miroslava Dobrovodského (43) nikdy neviděl. „To není pravda. Vladkův otec o narození syna věděl a dokonce ho i viděl. Mirek byl malý a nemůže si to pamatovat,“ tvrdí naopak matka.

Rodinná válka: LŽE ON! LŽE ONA!

V rodině Dobrovodských rozpoutal Vladko válku vystoupením v přímém televizním přenosu, kde se zřekl bratra sestry a na milost vzal jen matku. Bratr Mirek ale záhy obvinil Vladka i mámu z toho, že vše je jen divadlo, které hrají kvůli výhře. „Matka žije ve svém, zcela vylhaném světě. Potřebuje odbornou pomoc, a to rychle,“ tvrdí Miroslav Dobrovodský. „Prolhaný je on, a už dlouho s ním proto nemluvím. Nemůže o mně nic vědět. Ani tvář vám neukázal,“ vrací matka úder s poukazem na to, že se její syn nechal pro Blesk vyfotit jen zezadu. „Nechci ubližovat lidem v mém okolí,“ hájí se Mirek.

Fotogalerie
8 fotografií