Soukup nebyl daleko od pravdy, když krátce po seznámení se s novou přítelkyní kolegy Vojty Dyka (28) Táňou Vilhelmovou (35) prohlásil, že v každé kapele se najde nějaká Yoko Ono, slavná to žena, která rozložila The Beatles.

Obávám se, že nějaké Yoko Ono byly a budou v každé kapele. Společná dovolená s přítelkyněmi dopadla úděsně. Parta se rozpadla a večer jsme se akorát uráželi. Tam není pouze jedna Yoko Ono. Nedá se říct, že Táňa Vilhelmová potopí celou skupinu,“ svěřil se před dvěma lety Soukup v rádiu Frekvence 1, který byl s rozpadem kapely už předem smířený.

Po dvou letech se ale jeho slova začínají pomalu naplňovat. „Jistě že jedna Yoko Ono by tam byla. Dvě ne. Jedna ano. Kdo ví, do jaké míry tu skupinu ovlivňuje. Myslím, že do velký. Každou skupinu rozloží ženský, to je vždycky tak,“ přiznal Soukup znovu ve vysílání Frekvence 1, kdo za vším tedy ve skutečnosti stojí.

Podle všeho to tedy vypadá, že koncert Nightwork, který se odehraje v listopadu, bude nejspíš jejich poslední. Čeká je tedy stejný osud jako nezapomenutelné The Beatles?

 

Fotogalerie
6 fotografií