Eliška po rozchodu s Vaškem Noidem Bártou (33) otevřeně přiznala, že bojuje s jednou z nejvážnějších poruch příjmu potravy, s anorexií. S touto nemocí se ale poprala statečně a už to vypadalo, že se jí opět vrátí plnější tvary, díky kterým vyhrála i titul České Miss 2008.

To by ale Eliška nesměla vyměnit hladovku za cvičení v posilovně, které se pro ni stalo doslova drogou. „Cvičím šestkrát týdně a jeden den si nechávám na odpočinek. Mám osobního trenéra, který je mistr ve fitness a v kulturistice. Jeho manželka mi dělá jídelníček,“ svěřila se deníku Aha! Bučková. 

Zároveň přiznala, že při volném dni zažívá abstinenční příznaky. „Když mám jeden den volna, trpím, protože se mi chce sportovat. Na cvičení jsem se stala závislá,“ přiznala.

Na Bučkové její usilovné cvičení začíná být vidět. A to ne zrovna v pozitivním smyslu. Eliška sice mírně přibrala a vypadala, že je na dobré cestě, ale jak bylo vidět na otevření jednoho sportovního obchodu, kam modelka dorazila, začíná mít opět ručičky i nožičky jak hůlčičky. Eliško, tohle hezké není!

Fotogalerie
12 fotografií