"Proslavila" se šokujícím, vulgárním a agresivním útočením na spolucestující v metru. Samozvanou celebritu, šílenou Julii už si dokonce zvou i na večírky. Ty si známá „holubí letka“ nemůže vynachválit a předvádí se, až se může přetrhnout.

Na rozdíl od dopravních prostředků, kde se dožaduje práva sedět, na rozjeté párty plné neVyVolených řádila jako černá ruka. Chvíli neposeděla, rozhazovala rukama, vrhala se mužům kolem krku a líbala je. 

Jakmile někde zbystřila záblesk fotoaparátu, nakrucovala se jako žížala a natřásala svými ohromnými ňadry. A u toho všeho jako obvykle vykřikovala moudra do světa.

Video
Video se připravuje ...

Šílený výstup Julie z metra: Vrhla se na Petra Zvěřinu Petr Soukup, Karolina Hošek

Já jsem jedna z vás. Volební kampaň ale nemůže být založena na nějaké Julii. Chci aby měli lidé práci, aby si koupili pivo a kus bůčku,“ sdělila Blesk.cz šílená Julie., která na večírek přišla v černočervené kreaci.

Pak chvíli blábolila o lásce k buldočkům, ale nakonec z ní vypadlo, že je skutečně zamilovaná. „Mám obrovskou lásku, jednoho velkého pilota. Budu se za půl roku vdávat v oblacích,“ prozradila Julča. Více o svém vyvoleném však prozradit nechtěla, na svatbu nás však pozvala. To bude teprve ta pravá show..

Fotogalerie
6 fotografií