Přestože Iveta ví, jaké je to být matkou a svou životní roli už jednou nezvládla, stále touží po dítěti. „S Pepou jsme miminko plánovali. Ale nešlo to, protože jsem byla neustále nemocná. Teď snad ještě nejsem v přechodu. Musíme to nechat na boží vůli. Ale pokud by to vyšlo, bylo by to nádherný,“ prozradila před časem Džambulka.

Konec celibátu

Otěhotnění Bartošové doteď nebylo možné kvůli sexuálnímu půstu, který Iveta s Josefem drželi až do svatební noci. Jakkoli to může znít romanticky, pravým důvodem byl zpěvaččin zdravotní stav po operaci žaludku. Teď už je však vše zahojeno a od mluvení o miminku mohou novomanželé přejít k činům. „Jestli na miminku pracujeme, prozrazovat nebudu, ale těhotná nejsem,“ prozradila se smíchem Iveta.

Zákaz od matky

Ne všichni Ivetě však těhotenství přejí. Její maminka Svatava Bartošová (74) považuje tohle přání za velmi pošetilé. „Těhotenství nepřipadá v úvahu v žádném případě! Ani adopce,“ řekla Ivetina matka Blesku. Není se čemu divit. Džambulka nepatří zrovna mezi ukázkové matky. Její syn Artur (16) byl svěřen do péče otce Ladislava Štaidla (68).

Slavné matky nad čtyřicet

Veronika Žilková (51) Matkou se populární herečka stala v 45 letech už popáté!

Bára Basiková (50) Své třetí dítě zpěvačka přivedla na svět v 45 letech.

Sára Saudková (46) V 41 letech se fotografce k dalším třem dětem narodil syn Oskar.

Zora Jandová (55) Malá Ester se narodila, když bylo zpěvačce 43 let.

Fotogalerie
9 fotografií