Iveta si Rychtáře vzala v bílých šatech antického střihu. Jak sama přiznala, byly z půjčovny. „Šaty jsem si půjčila, líčila jsem se sama a s vlásky mi pomohla Pepova sestra,“ svěřila se deníku Aha! sama Iveta.

Díky tomuto prohlášení tedy víme, že jí odpadly i výdaje za vizážistku a kadeřnici. Ty navíc nebývají příliš malé. Nevěsta tak ušetřila tisíce tím, že vše zvládla sama nebo s pomocí příbuzných. Ani boty ke svatebním šatům nekupovala nové.

Aha! se také podařilo zjistit, že půjčovné za Ivetiny šaty se ve svatebním salónu v pražských Nuslích, kde si zpěvačka šaty pořídila, pohybuje od 2 500 do 10 000 korun. Personál navíc nepřímo potvrdil, že výše půjčovného byla nejspíše 4 000 korun. Oproti tomu nevěsta nešetřila na svatební kytici. Bílé růže stály 2000 korun, tedy polovinu toho, co svatební šaty.   

Sečteno a podtrženo

Sečteno a podtrženo, Iveta za svatbu utratila necelých 19 000. Nejdražší položkou byly snubní prsteny za 10 000 korun, následují Ivetiny šaty za 4 000 korun, kytice s květinovou výzdobou (3 500 korun) a slavnostní večeře v říčanské restauraci (1 108 korun). Naopak Josefa Rychtáře nestála svatba kromě jeho svobody téměř nic, oblek, boty i kravatu vytáhl ze skříně.    

Snad tedy střídmost, se kterou Iveta zvládla tuto svatbu, přinese zpěvačce štěstí, přeci jen ani daleko honosnější svatba s Jiřím Pomejem (48) nezajistila manželům rodinné štěstí.  

Fotogalerie
6 fotografií