Vždyť Brousek v každém ročníku taneční show svým podmanivým hlasem zve na parket soutěžní dvojice, a nebo vyzývá jmenovitě porotu k bodování.

„Opravdu teď nemohu nic slíbit. Dělám vše pro to, abych mohl přijít před mikrofon, nebo na jeviště, a abych byl takový, jak mě všichni znáte. Opravdu vás prosím, držte mi palce,“ řekl Brousek na oslavě v Nosticově paláci, kterou pro něj připravila rodina ve spolupráci s Hereckou asociací.

Problémy s chůzí

Brousek kvůli zdravotním problémům špatně chodí a proto po celé odpoledne seděl. Kdykoliv se zvednul, rodina mu doporučila, aby si sednul a nepřetěžoval se. Desítky gratulací od kamarádů a kolegů ho nicméně dojaly. „Já jsem s tebou v divadelní šatně strávil třetinu tvého života. Já ti za to strašně děkuju… A ty víš dobře, že se s tebou znovu chci v té šatně setkat. Těším se, že se spolu ještě na to jeviště postavíme a konstatuji s radostí,“ dojal Brouska i všechny přítomné herec Viktor Preiss (66).

Zvládne divadlo?

Právě s ním Otakar vystupuje v představení Divadla na Vinohradech »Jistě, pane ministře«. Nejbližší repríza je v plánu 21. října. Už je vyprodáno. Teď ale záleží na tom, jestli se bude Brousek na náročné představení cítit…

Fotogalerie
6 fotografií