Victoria porodila dceru Annabelle, ale nebyla to rozhodně procházka růžovým sadem. Na rozdíl od prvního bezproblémového těhotenství bylo to druhé plné zdravotních komplikací. Zpěvačka hlavně v prvních měsících pociťovala často těhotenské nevolnosti. Ani závěrečné týdny však pro zpěvačku nebyly lehké. Tři dny před porodem totiž Victorii začaly kontrakce, které se postupně zesilovaly. Pokaždé však z porodnice byla poslána domů.

„Když jsem byla na poslední kontrole, tak mě můj gynekolog uklidňoval, že budu rodit až další den. Když jsem ale přijela domů, tak to na mě přišlo a ve tři hodiny ráno jsme museli do porodnice. Ani ne za hodinu jsem pak porodila holčičku," vzpomíná na jeden z největších životních zážitků Victoria.

Nepříjemných zážitků ale nebylo dost. Když se dostala konečně do péče lékaře, byl porod již natolik rozběhlý, že nemohla dostat ani epidurální anestezii. „Rodila jsem jako za starých časů jako nějaká žena v roce 1815. Bez léků a drog," vzpomíná zpěvačka.

Victoria celé těhotenství prožívala mírně nestandardně, a tak se nakonec stalo, že když světlo světa uviděla malá Annabelle, neměla připravenou výbavičku, ani kočárek. „Neměla jsem doma ani kočárek, protože ten původní, který jsem používala s Davidem, mi ukradli na letišti ve Francii, když jsem se s rodinou vracela z Asie, kde jsme nějakou dobu žili. Navíc jsem pověrčivá a tak jsem pod střechou žádný kočárek nechtěla," uvedla.

Všechno se však vyřešilo ještě před jejich odchodem z porodnice. Firma Papiwi zpěvačce už podruhé věnovala potřebnou výbavičku. „Zafungovali naprosto skvěle. Přivezli mi kočárek a přenosku přímo do porodnice, a tak mi spadl kámen ze srdce," říká.

Další dítě zatím v plánu rozhodně není. „O dalším těhotenství nechci ani slyšet. Teď se chci vrátit ke zpívání," směje se Victoria.

Fotogalerie
4 fotografie