Moderátorka VyVolených Tereza Pergnerová si Romanu (32) pozvala do zpovědnice. Když tam uviděla obrázek dcery, propukla v pláč! Na dotaz, jak zvládá odloučení od rodiny, soutěžící podlehla přívalu emocí: „Na první místě je moje malá, měli jsme s manželem velkou krizi a chtěla bych ho poprosit, aby mi odpustil a dal mi ještě šanci.“

Nikola je dospělejší než máma!

„Mami, máme tě všichni strašně rádi, těšíme se na tebe, až přijdeš! Taťka se na tebe taky těší a všichni tě pozdravujeme, vyhýbej se konfliktům,“ vzkázala jí dcera.

„Nikolko, řekni mi jednu věc, nestydíš se za mě? Máš mě stejně ráda jako dřív, nezměnila jsi na mě názor?“ lkala Romana. „Jo, samozřejmě mami,“ podržela ji dcera. Ta je zřejmě mnohem dospělejší než maminka!

Varování psychologa

„Děti to vždy nesou špatně. Jsou zvyklé si rodiče idealizovat, rodič má být v jejich očích po všech směrech dokonalý. Když ji Nikola vidí v televizi, patrně to nese těžce. Ve škole jistě bude objektem různých vtípků."

"Může to mít dopad na její sebehodnocení, může například trpět pocity viny a hodnotit se záporně nebo se naopak inspirovat a skončit jako svá matka,“ varoval před podobnými situacemi psycholog Karel Humhal.

Fotogalerie
8 fotografií