Tradiční součást svateb bývá únos nevěsty, kterou pak manžel musí od únosce vykoupit. V případě Ivety Bartošové a Josefa Rychtáře je adeptů na roli únosce víc. Kterých by se měl novomanžel Pepa bát nejvíc?

1. Zdeněk Macura

Samozvaný zachránce Ivety z Líbeznice, který svou milovanou však nedokázal odradit od svatby s tím nesprávným. Zdeněk je hned první z možných "únosců", který by chtěl překazit Ivetino novomanželské štěstí. A navíc výkupné od Rychtáře by mu mohlo zalepit díru v jeho rozpočtu, který se mu prázdninovým výletem s Ivetou do Itálie pořádně ztenčil.

2. Domenico Martucci

Italský hrabě se sice ráno ještě povaloval na pláži, odkud všechny provokoval fotkami z moře, ale po zprávě, která k němu z Čech jistě doletěla, mohl sednout do svého ferrari bez kola, které stejně jen zarůstá plevelem a býlím u jeho rozpadajího se klášteru v italském Garganu, a narychlo přijet do Čech. K tomuto odvážnému činu by ho mohla popostrčit jeho matka, která má Ivetu v oblibě. Takovou svatební scénu by ani Zdeněk Troška nezrežíroval.

3. Jan Saavedra

O svatbě sice původně nevěděl, ale jako dobrý Ivetin kamarád přispěchal a byl jí za svědka, ale… Nic není nemožné. Šaman pečující o zdraví Ivety by si mohl usmyslet unést nevěstu z posvatební párty a převézt jí rovnou do léčebny.

Jestli se únos nevěsty opravdu uskuteční a kdo bude nakonec tím banditou, co bude chtít zkazit Rychtářovi s Bartošovou první manželskou noc, se uvidí až později. Koho byste na únosce tipovali Vy?

Fotogalerie
4 fotografie