„Několik dní jsem tu měla hodně těžkých, začala jsem pochybovat sama o sobě,“ řekla pomalu se slzami v očích blondýna Eva, která si nejspíš myslela, že tím v ostatním vzbudí lítost a soucit. Místo toho na ni ale ostatní jen koukali a čekali, co z ní vyleze za jméno.

„Budu bojovat do té doby, co to půjde,“ prohlásila Eva, která si zřejmě neuvědomila, že na hlasování v duelu je určený časový limit. Takže logicky bude bojovat do doby, než diváci přestanou hlasovat. Snad se jí ale zadaří, duel vyhraje a bude jí umožněno „bojovat“ dál.

Do Evy se Pepa opíral pravidelně

Soutěžící ve VyVolených Eva (23) je profesionální dojička emocí! Srdcervoucí osudy hrdinů latinskoamerické telenovely nejsou ničím proti nervydrásajícím dramatům Evina života. Ani jedno oko nesmí zůstat suché! Ať už je Eva agentkou výrobců papírových kapesníčků nebo jsou všechny její story skutečné, tohle tlachání pěkně prudí soutěžícího Pepu (32)!

Eva nesedla ani hvězdnému reportérovi

Hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina (26), kterému Eva také příliš nesedí zjistil, jaká je situace: Pepovi se moc nezdá, že dívčina s 200 milionovými dluhy vesele utrácí za umělé vlasy, nehtíky a další z jeho pohledu zcela zbytečné serepetičky. „Eva mi leze na nervy! Je to hloupé stvoření a lže,“ nechal se slyšet navztekaný Pepa.

Eva, matadorka sebelítostného maratonu

Kdyby byla sebelítost sport, splatí Eva z fleku své dluhy ze bezpočtu zlatých medailí, které by jistě vyhrála. Seznam lidských neštěstí, které ji nepostihly je totiž bezpochyby kratší než výčet ran, které jí osud uštědřil. „Pepa mi ublížil, zasáhl mě do citlivého místa, snažil se ve mně rozdmýchat něco, co se stalo rok zptáky,“ třásl se hlas při zpovědi hvězdnému reportérovi Evě.

Važ své slova a činy!

„Je to lhářka! Říká, že má 200 milionový dluh a místo toho, aby s tím něco dělala, se přihlásí do takovéhle soutěže! Kravina, prostě kravina to je!“ Poslední příchozí Pepa si v posledních dnech ve vile začíná získat pořádný respekt, a Eva by se měla mít na pozoru, aby se znovu nepodívala do duelu! Náš reportér Thomas jistě o napjaté situaci zjistí během dneška víc!

Video
Video se připravuje ...

Napjaté vztahy ve vile Jan Jedlička, Thomas Kruchina, Karolína Hošek, FTV Prima

Fotogalerie
6 fotografií