Je jednou z nejoblíbenějších českých hereček, měla by být vzorem pro mnoho českých hereckých nadějí. Ona sama však v rozhovoru pro Blesk.cz mladou generaci od života před kamerou a na prknech, co znamenají svět, odrazuje!

„Já bych to nedoporučovala. Pokud nemůžou nic jiného a je to prostě v nich, tak proč ne... Ale pokud to je, že „chci býti modelkou, protože jsem dobře rostlá“ nebo  „chci býti herečkou, protože se mi to líbí“..tak to ne. To je málo. Já jsem vždycky říkala, že jsem byla tlustá a nebyla jsem manekýna, tak bych to teď připodobnila. Že jsem šla po ulici a pan režisér nezakop. Musela jsem si to krůček po krůčku vydobýt. A teda spíš tím herectvím než tím zjevem.“

Vzhledem k svému věku sama přiznává, že o životě něco ví, ale stejně o tom nerada mluví. Její názor totiž je, že každý si ten život musí „ošahat“ sám.

Jiřina prokazuje, že svou roli Paní Herečky přijímá zodpovědně. Objevila se nejen na křtu CD Štefana Margity, kde byl rozhovor pořízen, ale i na křtu nového alba skupiny Šlapeto. Tam dokázala, že svoje povinnosti si plní vzorně. I přes mírnou indispozici, opar na rtu, se zhostila roli kmotry s noblesou!

Video
Video se připravuje ...

ŠOK! Jiřina Bohdalová: Být herečkou je špatná volba Jan Jedlička, David Turek

Fotogalerie
5 fotografií