„Ona je ta naše Anička tak strašně moc hodná, vůbec nepláče,“ rozplývala se Andrea při kojení dcery. „Já jsem ale měla moc krásné těhotenství, plné pohody, tak proto je asi tak klidná,“ pokračuje šťastná maminka a tatínek Jirka všechno točí na video.

Život naruby

„Točil jsem i porod a budu točit úplně všechno, od prvních krůčků až po první třídu,“ podotýká Jirka, kterému otcovství převrátilo život naruby.

„Všechno ostatní jsou blbosti. To nejúžasnější na světě je tady ten človíček,“ dojímá se nad svou prvorozenou dcerou »drsňák« Pomeje. Andrea ho přitom hladí po tváři a říká: „Když jsem malou čekala, Jirka byl tak vzorný, úplně všechno prožíval se mnou včetně všech lékařských kontrol. Jsem pyšná, že jsem to zrovna já, kdo mu dal první dítě...“

Táta Pomeje by si měl už zítra odvézt obě holky domů. „Jsem pověrčivý, takže postýlka je ještě u Andreiných rodičů,“ sděluje Jiří, který v porodnici v pražském Podolí strávil od úterka dlouhé hodiny.

Záhada modrých očí

„Oči má modré po Andree,“ chlubil se zprvu všem Pomeje, než mu porodník Jaroslav Feyereisl vysvětlil, že modré oči mají úplně všechna miminka a vybarví se jim až časem. „To jsem nevěděl, tak jsem blbej, no. Ale třeba jí ta modrá po Andree zůstane. To bych si přál,“ říká Jirka.

Horoskop podle Dagmar Kludské: Jaká bude Anna Pomeje? (narozena 17. 9. 2013 v 9.05 hodin)

Anička se narodila ve znamení Panny s ascendentem ve Vahách, pod vlivem planety Merkur a Venuše. Tyhle aspekty spojují inteligenci s rozvojem osobnosti, cílevědomost, soudnost, přizpůsobivost, duševní i fyzickou pružnost. Zračí se zde krása, umělecké cítění, estetika, harmonie ducha, svůdnost i radost. Nedostatkem může být přecitlivělost, rozladěnost, vznětlivost a parádivost. Planeta Merkur je velmi bystrá, vnímavá a většinou si poradí s náladovostí Venuše.

Fotogalerie
9 fotografií