Zřejmě je zpověď Peškovy exmanželky natolik šokovala, že se včera nezmohli na sebemenší reakci. Herečka i publicista včera nezvedali své telefony a nijak nereagovali ani na naše SMS s žádostí o komentář. Na adresu manžela jejich jediné dcery Báry (27) přitom padla vážná obvinění.

Je to manipulátor

Ze slov bývalé manželky Gabriely (39) nevychází psycholog Pešek vůbec dobře. „Bývalý manžel dělá vše za určitým cílem a s lidmi manipuluje,“ obvinila Gabriela Romana. „Nenašla jsem na něm za pět let trvání manželství žádnou kladnou vlastnost,“ tvrdila, když ji Blesk navštívil v Českých Budějovicích, kde žije. Nejbrutálnější prý pro ni bylo, když jí Pešek přinesl domů dítě, které zplodil s pacientkou. „Dojely jsme nakonec na jeho povahu obě. Já i matka Romanova syna...,“ konstatovala Gabriela.

Ticho po pěšině

Na taková tvrdá slova by snad každý čekal nějakou odezvu z Romanovy vyženěné rodiny, určitě od Zlaty Adamovské a Radka Johna. Je to přece muž jejich dcery. Bylo ale ticho po pěšině. Jen sám Roman zvedl telefon: „Nebudu reagovat, nezlobte se,“ řekl Blesku klidně. Vypadalo to, že není vůbec dotčený ani překvapený slovy své bývalky. „Mějte se hezky,“ popřál ještě do telefonu na rozloučenou.

Tak ho vidí jeho »ex«

● je to zlatokop, jde mu jen o peníze

● zplodil nemanželské dítě s pacientkou

● se ženou jednal jako s onucí, nechal se obsluhovat

● dal jí při rozvodu jen 20 tisíc, i když měl milion z prodeje bytu

● lehce manipuluje s lidmi

● Báru Johnovou si vyhlédl předem

Fotogalerie
9 fotografií