VyVolení dostali od produkce úkol promluvit o svých tajemstvích ve 13. komnatě. Pro hysterického Vlada to byl zatím ten nejtěžší úkol. „Nechci, aby byli poblíž mě, protože mě totálně ničí a vysávají můj život,“ začal Vlado s odhalováním rodinných problémů.

Abych se z toho dostal, musel jsem udělat radikální řez. Ukončil jsem veškeré příbuzenské vztahy, jediný kdo mi zůstal je moje matka. Protože to je moje matka. Naše rodina je rozbitá a já už ji ani za rodinu nepovažuji. Nesnáším svoje příjmení, chci si ho změnit. Mám ho po prvním manželovi své matky. Nic proti němu nemám, ale nikdy jsem ho neznal,“ pokračoval ve zpovědi Vladko, který si chce změnit i své křestní jméno na Vlado.

Musel nosit trenky po chlapech své matky

„Když otevřu fotoalbum a vidím ty fotky z Vánoc, to oblečení, co mám na sobě, mě totálně deptá. Nosil jsem spodní prádlo po manželech mé matky, jejich ponožky. Nesnáším obleky, protože jsem je nosil po těch hajzlech, kteří se v tom potili a smrděli. Totálně mě to zničilo psychiku i život,“ vzpomínal na své dětství znechucený Vlado.

Video
Video se připravuje ...

Vladko dostal ve vile hysterický záchvat.  archiv FTV Prima

Přítelkyně byla kurva, přítel prase

„Moje přítelkyně byla pro mou rodinu automaticky kurva, aniž by ji znali. Můj přítel byl pro ně prase a já jsem byl jen ozdobný diamant na jeho krku. Ale nejhorší bylo, když mě někdo považuje za hloupého. Vím velice dobře, co dělám. A nejstrašnější bylo, když mě moje rodina považovala za blázna,“ pokračoval Vlado, který se na konci své zpovědi totálně zhroutil a několik minut brečel v ložnici pod peřinou. Celou zpověď uslyšíte už dnes ve 20:15 na TV Prima.  

Fotogalerie
4 fotografie