S dcerou Františka Janečka Alicí seznámila Mariána Vojtko Janečkova dlouholetá přítelkyně Tereza Mátlová. Nejspíš už se nemohla dívat na to, jak ve svých čtyřiceti letech ne a ne najít tu pravou. „S Alicí jsme spolu čtyři a půl měsíce, ale samozřejmě jsou v tom nějaké hádky, takže se vždy rozejdeme a zase sejdeme,“ prozradil Blesk.cz muzikálový zpěvák.

Milenci se k sobě zatím spolu nenastěhovali, ale Marián už teď přemýšlí o svatbě. „Já se tomu nebráním. Čekám až mi žená dá prsten a požádá mě o nohu,“ žertoval vtipálek Marián.  Není se čemu divit, že už by se rád usadil. Jak říká, sice je rád singl, ale bez přítelkyně už byl nyní více než dva roky, a tak je čas na změnu.

Video
Video se připravuje ...

Marián Vojtko konečně představil svou přítelkyni Tereza Kühnelová, Petr Soukup

Tím, že si Vojtko začal s dcerou Františka Janečka se samozřejmě také stal terčem poznámek a narážek, že teď bude mít v muzikálech u „tchána“ protekci. „U Františka nemá nikdo protekci, dokonce ani jeho vlastní dcera ne. Takže se nadále budu muset snažit sám za sebe,“ svěřil se Vojtko, který kromě jiného zpívá v novém muzikále Mata Hari.  

Fotogalerie
5 fotografií