Anna Polívková se zapojila do projektu České televize StarDance...aneb když hvězdy tančí! a určitě si to nebude vyčítat. Přestože se o ní v minulosti psalo jako o nepříliš krásné ženě, letní blonďatý přeliv, který si už nechala, a taneční tréninky z ní udělaly krásku.

Prvně svou blonďatou proměnu předvedla Anna již v červnu na pražském Kašpárkohraní, kde se objevila po boku svého přítele Jakuba Xaviera Bara. Tam ještě ale její nová barva zdaleka tak nevynikla.

Dcera Bolka Polívky v současnosti trénuje se svým tanečním partnerem Michalem Kurtišem. Na svou premiéru na tanečním parketu si bude ale muset počkat až do 2. listopadu, kdy celá soutěž vypukne.

Má tedy ještě měsíc na to, aby na sobě zapracovala a divákům svým vzhledem vyrazila dech úplně. My tleskáme již nyní. Anno, sekne ti to!

Dalšími páry, které budou v soutěži tančit jsou, Imrich Bugár s Jitkou Šorfovou, virtuózka Jitka Hosprová a Lukáš Bartůněk, zpěvák Matěj Ruppert s Alicí Stodůlovou, herec Ondřej Brzobohatý a Eva Krejčířová, herec Pavel Řezníček a Lucie Hunčárová, trojskokanka Šárka Kašpárková a Jan Tománek a v neposlední řadě i Miss World 2006 Táňa Kuchařová s Janem Onderem.

Fotogalerie
15 fotografií