Mladičkou milenku Janu (22) před dvěma lety Krytinář prý přivedl do jiného stavu a pak po své bývalé kamarádce Olivii Žižkové požadoval, aby ji přemluvila k potratu. „Jirka jí sliboval, že když půjde na potrat, rozvede se s manželkou a bude s ní,“ práskla na Krytináře zpěvačka Olivie Žižková.

A právě odhalení této informace Krytinářovu bývalou milenku Janu vůbec nepotěšilo. Celou aférku už totiž hodila za hlavu a je v sedmém měsíci těhotenství se svým současným přítelem. I přesto krátce popsala její tolik diskutovaný vztah s českým hercem.

„S Jirkou jsme se seznámili před dvěma lety na podzim. Oslovil mě, jestli bych mu nedělala osobní asistentku...Postupně jsme se sblížili. Pořád vedl řeči, že se bude rozvádět, ale moc jsem tomu nevěřila. Loni v květnu jsem zjistila, že jsem těhotná. Říkal mi, že když půjdu na potrat, že se mnou zůstane a dítě, které jsem chtěla, si adoptujeme. Nemůžu říct, že by byl zlý, měl strach, že by se dítě nemuselo narodit zdravé,“ popisuje pro Super.cz.

Jana nakonec šla v červenci na potrat. Od té doby její vztah s Krytinářem znatelně ochladl a pár se nevídal do doby, než se potkali na jednom vánočním večírku.  „Omlouval se mi tam. Odpustit se dá, ale zapomenout určitě ne,“ uzavírá dívka.

Fotogalerie
8 fotografií