V první řadě soutěže byla kalorickou královnou nakynutá „kulička“ Wendy (27). Ta se svými neustálými přejídacími maratony vypracovala až na neuvěřitelných 81 kg a taková váha už dovede ohrozit na životě! Se svými obavami z vypaseného pupku se v soutěži stihl svěřit i Vlado (35): “Jsem tlustej,“ postěžoval si v týdnu, když mu výhled v zrcadle zastínil jeho bobtnající břich.

Bachory jak balvany!

Soutěžícímu, který dříve míval atletickou postavu, se na zádech vyloupla macatá madla lásky a na hrudníku mu raší slušná »kůzlátka«! I u jinak hubené Evy (23) sprcha odhalila děsivou celulitidu: Povrch stehýnek soutěžící je zhruba tak hladký jako nejobávanější úsedky D1-čky.

VyKrmení a VyValení!

Mirka (28) v medailonku přiznala, že miluje buřty a začíná jako jeden i trochu vypadat. Z něžného lotosového kvítku vytetovaného na její zádi totiž vykvetla pořádná „Adéla ještě nevečeřela.“ Jediné dvě, které si dosud slušně udržují postavu jsou Mirka (28) a Nikol (22). Otázka je, jak to těmhle pionýrkám s pěknou postavičkou na tloustnoucím táboře vydrží.

Fotogalerie
10 fotografií