Čokoládová kráska, která se v Česku prosadila díky moderování soutěže Československá SuperStar, včera vůbec poprvé po porodu vyrazila mezi lidi. Svého synka schovávala v kočárku a na zahajovací párty Týdnu módy v Praze.

Totálně se mi změnil život. Přestala jsem koncertovat, chtěla jsem si vychutnat každou sekundu mateřství. A ještě stále kojím. Tohle je vůbec poprvé, co jsem od porodu tady na veřejnosti,“ přiznala Blesk.cz Tina.

Tina přišla v černých teplákách, bílých teniskách, lesklém saku a hip-hoperské kšiltovce. Ve volném outfitu nejspíš skrývala svá přebytečná kila. „Mám ještě 16 kilo na sobě, ale zhubla už jsem patnáct,“ prozradila zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Tina poprvé po porodu ve společnosti Jan Jedlička, David Turek

Tina má svého prvního potomka se svým o osm let mladším přítelem Richardem Lásikem (20). Partneři se však dosud ještě nevzali. „My jsme svatbu plánovali minulý rok, jenže jsem dřív otěhotněla. Sotva jsme se o dítěti začali bavit, hnedka napoprvé se zadařilo,“ usmívala se maminka. Svatbu tedy rozhodně plánují, ovšem vůbec netuší kdy. Jediné čím si je jistá, že to bude malá rodinná svatba s pár přáteli, zkrátka nic velkého.

Fotogalerie
10 fotografií