Patronka Avon pochodu Simona Stašová, která si před lety v prsu nahmatala bulku, která naštěstí nebyla zhoubná, se o své plnější poprsí pravidelně stará. V mládí svá ňadra před světem schovávala. „Teď jsem slaboučká, ale kolem těch patnácti let mi narostly čtyřky až pětky a já jsem z nich měla komplex,“ přiznala Blesk.cz herečka.

Do té doby Stašová nenosila ani podprsenku. „Podprsenku jsem nenosila hrozně dlouho. Hrbila jsem se, ale pak jsem pochopila, že ty velké prsa musím nějak podpírat, až kolem těch patnácti let,“ zavzpomínala Simona na svou pubertu.

Stašová se jako každý rok zúčastnila v neděli Avon pochodu, kam ji doprovodila i její maminka Jiřina Bohdalová. „Mámu bolejí nohy, celý pochod by neušla,“ prozradila Stašová, která oblékla růžové tričko společně s Gabrielou Partyšovou, Miroslavou Němcovou, Kristýnou Janáčkovou z Cest domů, Monikou Absolonovou a dalšími zhruba 18 tisíci žen.

Jediná žena, která podpořila boj proti rakovině prsu v pánském tričku, byla modelka Daniela Peštová. Alespoň tak krásně ladila s jediným patronem pochodu Davidem Deylem.  

Video
Video se připravuje ...

Stašová přiznala: Dlouho jsem chodila nahoře bez! Jan Jedlička, Tereza Kühnelová, Karolína Hošek

Fotogalerie
11 fotografií