"Je to dům debi*ů," zaznělo na adresu VyVolenců z úst Richarda Genzera a Michala Suchánka nekompromisně. Nejsou jediní, koho divočina, která se odehrává ve vile, nepřestává udivovat.

Ostré výroky o obyvatelích vily se dnes ráno objevily také na Facebooku herce Lukáše Vaculíka, který se však prohlašuje být jen fanouškovskou stránkou(!): „Je to xenofobií debil,“ nešetřil přispěvatel Thomase (38) a s hodnocením, které nyní vypadá, jako by to byl názor samotného Vaculíka, se příliš nepáral.

„Oba jsou falešný jak pětky,“ pokračuje přispěvatel. Po chuti mu ve vile není skutečně nikdo: „El Nino je srab, ve videu dělal tvrďáka , sliboval šou a teď fňuká jak holka.“ Nejodpornější je mu ale Thomas: „To je takovej hajzl, že mu nedochází jak přítelkyně musí u televize trpět, když ho vidí cukrovat se Zdeňkou?“

Kritika i od fanoušků

Ušetřen nezůstal ani král vily: „Vladko je sice trochu hysterka, to gayové bývají, ale kdyby ho nikdo neprovokoval, tak nemá důvod vyletět.“ Přímo krupobití urážek od fanoušků se na hlavy VyVolených sneslo i na stránkách pořadu na Facebooku.

Horší než Džambulkiáda

Ty jsou především na adresu Romany: "Vypadáš tak na 50. Hlavně tím, jak se oblíkáš. To možná i na 75!" napsala fanynka. "Telenovela Buldok a Zdenka dopadne jak ti ubožáci v Uhříněvsi," neodpustila si další. Fanoušci se zkrátka shodují, že dění ve vile se co nevidět vyrovná sáze Quatro Bartucci!

Fotogalerie
3 fotografie