Premiéru celovečerního filmu Jsem slavná tak akorát, který vypovídá o hudební skladatelce, textařce a zpěvačce Zuzaně Michnové, si nenechalo ujít několik slavných osobností.

Hudebník Jiří Vondráček (62), který ve filmu hraje, dorazil se svou manželkou Hanou Sorosovou. Ve společnosti se objevili vůbec poprvé od doby, kdy jim červnové záplavy vyplavily dům v Hostivaři, a museli nějakou dobu přebývat u syna.

Kromě samotné představitelky, která se celý večer skvěle bavila po boku režisérky Jany Němcové, se na premiéře objevila také bývalá první dáma Livia Klausová (69). Ta se zahalila celá do červené.

Své potomky vzal na film také skladatel Ondřej Hejma (62). Ztřeštěná herečka Bára Hrzánová (49) vyvedla naopak svého manžela. Největší strašák večera byla jednoznačně bývalá moderátorka Mirka Čejková (51), která se nevkusně nacpala do koženkového oblečku o číslo menší velikosti.

Na večírku nemohla chybět ani herečka Iva Janžurová (72), která přišla ve skvělé náladě a rozdávala úsměvy na všechny strany. Ostatně v celovečerním dokumentu se objevily takové hvězdy jako Dagmar Havlová, Marek Eben, David Koller nebo například Bolek Polívka.

Fotogalerie
9 fotografií