A pozor – není to další pomatenec z rodu Macurů či Martucciů, který by chtěl její srdce. Podle informací Blesku jde o movitou ženu, kterou k Ivetě přivedl její léčitel Saavedra. „Je ochotná zaplatit jí i léčbu v soukromém psychiatrickém sanatoriu v Liberci. Kdysi se s Ivetou setkala a oblíbila si ji. Nechce být ale jmenována,“ řekl Blesku Saavedra.

Buď samostatná!

Byl to také jeho nápad, aby za ním Iveta jela 135 kilometrů za Plzeň kvůli tříhodinové seanci. „Samozřejmě, že jsem mohl za Ivetou přijet domů. Já ale chci, aby se učila samostatnosti. I ta cesta do Plzně byla terapie,“ tvrdí léčitel. Iveta tak musela opustit svého ochránce a sednout k cizímu člověku do auta. „Nemůže jí pořád stát za zadkem Josef,“ míní.

Přepadové kontroly

Příští schůzku si Saavedra naplánoval s Ivetou na neděli. „Zase to nebude u ní, ale u mne a bez Pepy. Setká se tam i s mou dcerou Gábinou, kterou má ráda, a zase budeme o krůček dál,“ konstatuje léčitel. „A nemyslete si. Když já jedu za Ivetou domů, nikdy se neohlásím, to jsou přepadovky,“ dodává.

Džambulku hlídá, i když o tom neví

Saavedra tvrdí, že si Iveta vedla dobře i při zpáteční cestě do Uhříněvsi. „Zakázal jsem jí jíst takové věci jako hamburgery. To opravdu není dobře poté, co jí operovali vřed. U oblíbeného mekáče se sice stavila, dala si ale salát a hambáč koupila Pepovi,“ raduje se léčitel. Jak jen to mohl vědět? Jeho informátorem byl taxikář, který měl za úkol Ivetu kontrolovat!

Léčení je nutnost!

Při pohledu na Ivetu Bartošovou dnešních dní by se skoro zdálo, že má zpěvačka vyhráno. Léčitel Saavedra ovšem trvá na tom, že je nutné, aby prodělala protialkoholní léčbu! „Zatím si vede výborně, ale...,“ zdvihá léčitel varovný prst, „...to neznamená, že se nebude léčit! Stále trvám na tom, že odbornou péči lékařů potřebuje. Alkoholismu se nezbaví jen našimi diskuzemi,“ dodává Ivetin plzeňský guru.

Fotogalerie
11 fotografií