Bartošová dluží v rakouské nemocnici, její švarný ochránce Josef Rychtář, ani milující nápadník Zdeněk Macura se však k zaplacení nemají. Jak to s Ivetiným dluhem nakonec dopadne?

"Přišel tento dopis z Rakouska. Je tady účet za vyšetření Ivety, které inicioval pan Macura. Iveta o tomto nevěděla, nevím, či volal záchranku, či jí do nemocnice odvezl. Bylo to proti vůli a bez souhlasu Ivety. Přišla tato faktura na 575 euro a tímto dávám výzvu panu Macurovi, půjde mu to i doporučenou cestou, aby to uhradil," uvedl Josef Rychtář a dodal, že nevidí jediný důvod, proč by Iveta měla platit jakési vyšetření, které bylo z Macurovy iniciativy.

"Ten její zdravotní stav byl opravdu nedobrý," vzpomíná Zdeněk Macura a tvrdí, že nešlo o únos, ale o útěk. "Já jsem se jí ptal, zda mám zavolat záchranku a ona řekla: Tak ano, zavolej," řekl Macura FTV Prima a jeho slova dokládá video, kdy pro Ivetu přijíždí rakouská záchranka. Macura tak odpálil míček na druhou stranu hřiště. Rychtář mu však hrozí soudními obstrukcemi, pokud složenku nezaplatí. Kdo nakonec bude muset sáhnout do peněženky?

Video
Video se připravuje ...

Pro Ivetu přijela během pobytu v Rakousku záchranka a odvezla ji do nemocnice. Teď jí za to přišel účet Zdeněk Macura