Co dělal český prezident na svatbě Kerndlové? Zeman je s otcem zpěvačky Laďou Kerndlem kamarád, a Tereza mu dokonce zpívala i na mítincích během prezidentské kampaně. Zeman dorazil i s první dámou Ivanou (48) a v bílých šatech oděnou dcerou Kateřinou (19). Na veselce se zdržel celé tři hodiny, odjel pryč se svými bodyguardy, zatímco se Ivana a Kate ještě zdržely a odcházely kolem půlnoci na hotel. Zeman toho však i za ty tři hodinky stihl poměrně dost. „Pan prezident popíjel vinný střik a perlivou minerálku. Jako cukrovkář se ale hlídal v jídle,“ »naprášil « ho jeden ze svatebních hostů. Kousku svatebního dortu však údajně neodolal.

Stoly se přitom prohýbaly jídlem a vybírat bylo z čeho! Na rautu našli hosté dančí, kančí, kachničku se zelím a moravskými knedlíky, ale také vynikající svatební tvarohové koláčky. A pan prezident nepřijel s prázdnou. „Svatební dar jsme ještě nerozbalili, ale je to něco velkého,“ smáli se šťastní novomanželé. Zeman jim dokonce zahrál na piano a to se jen tak nevidí!

Kerndlová a její manžel René Mayer přitom českou veselku naplánovali poté, co si ano řekli před dvěma týdny v americkém Las Vegas. A to bez účasti svých rodin, kterým se snažili svatební veselí vynahradit alespoň na statku Ladi Kerndla. Svatební zvyky však kromě házení kytice nijak zvlášť nedrželi - cíl byl jasný. Především se se všemi dobře pobavit.

Fotogalerie
13 fotografií