Petr Zvěřina (34)

Rodilého Pražáka proslavily nejen jeho agresivní výpady, ale hlavně jeho hláška „Já jsem Petr Zvěřina z Václaváku a do Prahy jsem nepřijel na babetě“, která se stala nesmrtelnou. Reality show sice nevyhrál, ale jako jediný z první řady soutěžících zůstal u »kumštu«. Moderuje různé akce a stále se snaží prorazit jako DJ. Loni se oženil s modelkou Nikolou Plzákovou (26).

Emil Zajac (38)

Nesmazatelně se zapsal nejen svým novotvarem »fičák« ale hlavně svatbou přímo ve Vile. Manželství s Radkou, se kterou má syna Davida (17), ale nevydrželo. „Skončilo to, protože jsem uletěl, to je život,“ okomentoval Emil důvod rozpadu manželství. Emil se už neživí jako horník, ale »trdluje« po vesnických zábavách a přiznává, že mu to moc nevynáší.

Kateřina »Kačenka« Langerová (27)

Naivní brunetka od dob, kdy se pravidelně ukazovala na televizní obrazovce, viditelně zhubla. Žije v písku a živí se fotografováním. „U mě je největší změna moje nová láska Davídek a  přesun zpátky do Písku,“ tvrdí Kačenka, která po VyVolených žila nějakou dobu v Praze, aby se vrátila zpět do svého rodného města.

Vendula  »Wendy « Zapletalová (27)

Baculatá rodačka z Chebu se za osm let vzhledově příliš nezměnila. Po šestiletém vztahovém půstu konečně našla přítele, se kterým je dokonce v jiném stavu. Miminko se narodí na začátku roku, svatba ale bude až později. „Až zhubnu po porodu. Chci být hezká nevěsta,“ těší se Wendy.

Věra Patt (46)

Čechošvýcarka Věra se Vile zapsala nejen svými hysterickými výbuchy, ale hlavně hrubým slovníkem a vystupováním. Snaží se uživit jako dýdžejka, ale moc jí to nejde a proto se ráda ukazuje na večírcích, kde se pohybují celebrity, protože ze všeho nejraději by se stala jednou z nich.

Hana Gajdošová  (37)

Barmanka z Havířova vydržela ve Vile »rekordních« deset dní, a proto si ji málokdo pamatuje. Stejně jako Kačenka velmi výrazně zhubla a tvrdí, že do podobné soutěže už by nikdy nešla.

Alexandr Nikitin (32)

Exvyvoleného Sašu si všichni zapamatovali díky jeho románku s Monikou, která ho ve Vile střídala ještě s dobráckým Rosťou. Saša podniká v realitách, už dva roky je šťastně zadaný, ale svatbu neplánuje.

VyVolení z první řady opět všichni pohromadě ve vile, kde o výhru budou zápolit jejich nástupci. A Vladko
Autor: Reprofoto FTV Prima
Fotogalerie
8 fotografií