Peroxidové pornopražačky Silvie Řehákové (21) alias Sindy Saint je doslova plný internet. Známá zlatokopka z metropole odhazuje ošacení téměř okamžitě a bez uzardění ukáže i lecjaké jindy skrytá místa. Zálusk si podle svých slov tato sebevědomá samička dělala i na moderátora Leoše Mareše (37), se kterým si zahrála poker. Ten ji pak ovšem vyřadil ze hry a raději skočil po rovněž nepříliš ošacené Petře Faltýnové (35).

Diagnostikovaná nymfomanka 3. stupně Ema Pecková (23) má sice podle všeho přítele, ale to jistě ve vile s jejím drobným „zdravotním problémem“ nebude na překážku. Zvlášť, když si Ema na party ráda zadovádí například s Robertem Rosenbergem (38). Velmi zajímavý by byl v případě jejího postupu i obsah kufříku do vily. Odvážila by se moderátorka otevřít tuhle „pandořinu skříňku“ v přímém přenosu?

Největší stydlivka z dráždivého tria je paradoxně Nikol Trojanová (22), kterou diváci znají z Hotelu Paradise. Ta má zatím za sebou jen fotky v prádle, ale nechybí jí u toho roztomilé rekvizity jako například pouta. S konkurencí jakou jí Prima dnes postavila ale bude muset rozhodně přitvrdit!

Fotogalerie
9 fotografií