Sotva Blesk.cz vypátral, co dnes dělá a jak si žije první vítěz VyVolených Vladko Dobrovodský, který prohlásil, že s VyVolenými už nechce mít nic společného, unikla informace, že to úplně takhle není...

Vladko, který díky výhře v soutěži stal v roce 2005 milionářem, se podle informací serveru Super.cz objeví ve VyVolených už tento pátek ve 20.15 hodin a je tu velká pravděpodobnost, že se mezi ostatní soutěží do vily dostane!

Přestože se Vladko po návratu ze Španělska do Česka nyní snaží žít "normální" život, na jeho úlety ve vile, hysterické výlevy, hádky zejména s Petrem Zvěřinou z Václaváku i stříhaní vlasů, které Vladka v amoku popadlo, mu už nikdo neodpáře a rozhodně na ně nikdo nechce zapomenout!

Vrátí se i Regina

Zdroj z televize prozradil, že ve vile VyVolených se objeví i bývalá striptérka Regina Holásková (35). Ta se proslavila právě první řadou reality show, ve které se ráda ukazovala. Nezapomenutelná je její scéna s nožem, při které to už vypadalo, že ve vile někoho podřízne. Copak asi vyvede tentokrát?

Jak to bude probíhat?

Ve studiu VyVolených se pro páteční volbu objeví pouze exVyVolení z první řady. „Bude jich sedm až osm a tři z nich budou u diváků soutěžit o postup do vily. Zbytek bude v roli speciálních hostů,“ řekl Blesk.cz mluvčí Primy David Vaníček.

Přijde běsná Regina, přifičí na babetě Petr Zvěřina? Dorazí Emil Zajac, který se ve vile oženil, nesmělá Kačenka, která si po soutěži nechala odvážně zvětšit prsa, nebo Věra Patt, která naopak se svlékáním žádný problém nemá? Odváží se přijít Wendy, kterou po skončení soutěže neblaze proslavilo zveřejnění domácí porno nahrávky? Koho byste do vily chtěli zpátky vy?

Fotogalerie
10 fotografií