Soud před několika lety svěřil Artura do péče jeho otce Ladislava Štaidla. Bartošová má určené dny, kdy může mít syna u sebe, což může způsobit komplikace u sňatku. Iveta si to uvědomuje, a proto má strach, že s ní syn na úřadě, kde si brzy řekne ano s Josefem Rychtářem (55), nebude.

Vyjednávač

„Je pro mě důležité, aby byl se mnou Artur,“ svěřila zpěvačka Blesku. „Chci malinkou klidnou svatbu. U obřadu na úřadě budou pouze svědci, a pokud mi pan Štaidl půjčí syna, tak i Artur,“ doufá Bartošová.

Paradoxem však je to, že se Štaidlem podmínky nevyjednává ona, ale její současný partner Josef Rychtář. Iveta přesto věří, že to klapne. „S Láďou komunikuje Josef. Jsme na sebe slušní a chováme se k sobě korektně. Láďa je slušný člověk,“ tvrdí Bartošová.

Hrozba zažehnána

Obavy zpěvačky o účast syna prý ale nejsou na místě, jak Blesku potvrdil zdroj. „Iveta se hroutit opravdu nemusí. Co se týká mámy, Láďa Arturovi nikdy v ničem nebránil a je samozřejmé, že půjde na svatbu, když to bude chtít,“ řekl Blesku Štaidlův blízký kamarád a soused. Štaidl sám debaty na téma Iveta striktně odmítá.

poutak
Autor: Foto Blesk
Fotogalerie
10 fotografií