Katka Peclová a Jindra Polášek jsou mladí skromní hudebníci z vesničky u Brna. Kdekdo by řekl, že prosadit se pro ně, obzvláště kvůli hudebnímu stylu, který vyznávají, bude velice těžké. Opak je ale pravdou. Eva s Vaškem mají skutečnou konkurenci.

Na předělávce slavného hitu Máme tu další nový den Jiřího Zmožka by snad nebylo nic tak strašného, kdyby se dvojice svůj pěvecký výkon nerozhodla doprovodit také videoklipem. Ten natočila v zahradě zámku Belcredi v Brně a výsledek opravdu stojí za to.

Erotika schovaná za vějířem

Dvojice hudebníků se nejprve zamilovaně okoukává, aby si pak zalaškovali a dokonce snad i schovaní za vějířem nakonec dali pusu. Ale to je po pravdě dost těžko uvěřitelné.

Oblečení, který pár zvolil, je kapitola sama pro sebe. Zatímco Katka se do klipu oblékla do svatebních šatů, Jindra zvolil sportovní outfit vhodný spíše na turistiku. Chybět pochopitelně nemohly staré dobré a tak české ponožky v sandálech.

Dvojice působí velice mile a jistě je jejich snaha o úspěch na hudebním poli upřímná. Po shlédnutí jejich videoklipu je však milovníkům hudby jistě spíše do pláče...

Fotogalerie
6 fotografií