Ve společnosti Dan Hůlka (45) nebývá vídán často. Přesto si udělal chvilku a přišel na čtyřicáté narozeniny kolegy Bohuše Matuše. A nedorazil sám, společnici mu dělala přítelkyně Anička.

Půvabná Anna se vedle celebrit cítila jako doma, zato Dan se nechtěl na oslavě narozenin kamaráda a kolegy Bohuše Matuše (40) moc dlouho zdržovat. „Přišel jsem popřát Bohušovi, ovšem nejsem noční pták a za chvíli půjdu. Mám toho dost za sebou i před sebou. Byl jsem na moři, na jachtě, což je můj živel a koníček, což bylo v rámci dovolené a teď se chci soustředit na práci. Pomalu končím s muzikály a rád bych se věnoval vážné muzice. Je to ovšem hudba budoucnosti. Ne vzdálené, ale možná blízké. Nechte se překvapit, “ uvedl Dan Hůlka.

Chtěli jsme se pochopitelně dozvědět nejen o jeho pracovních, ale také soukromých plánech. Na otázky ohledně přítelkyně však Dan neslyšel. "Promiňte, ale o tom mluvit nebudu. Soukromí je jen a pouze moje věc. Jsem spokojen. A to po všech stránkách," snažil se Hůlka mlžit o své nové známosti.

Fotogalerie
6 fotografií