Show startuje v pondělí 19. srpna, kdy od 18 hod začně přímý přenos Volby. Tři až čtyři soutěžící budou bojovat o postup do vily, kam se dostane jenom jeden soutěžící, který získá od diváků nejvíce hlasů.

První týden budou diváci denně volit, koho do vily pošlou a kdo se obrátí na podpatku a pofrčí domů. Krátce poté vám moderátoři VyVoleních přinesou čerstvé zprávy z vily. V pátek ve 20.15 se noví VyVolení nastěhují do vily.

Druhý týden se budou další soutěžící volit pouze v úterý a ve středu a to ve 20.15, v pátek se pak nováčci nastěhují do svého nového provizorního příbytku. O víkendu se pak můžete těšit na VyVolení Speciál a Noční show s Agátou Prachařovou.

Od třetího týdne půjde ve vile do tuhého. Soutěžící čeká zúčtování, a to hned v úterý ve 20.15. VyVolení budou muset ukázat na toho, koho ve vile už nechtějí.

Ve čtvrtek pak proběhne Výzva, kdy ten soutěžící, kterého dostal nejvíce ohlasů na „vyhazov“ si vybere k sobě někoho jiného do pátečního duelu.

Pak už záleží jen na divácích, kdo vzejde z duelu jako vítěz a kdo jako poražený. O víkendu bude opět Vyvolení Speciál a nahlédneme do soukromí soutěžících v Noční show. V tomto režimu budou soutěžící přežívat až do úplného finále.

Video
Video se připravuje ...

VyVolení promluvili o drogách. Někdo si píchal, jiný hulil oregano Karolina Hošek

Fotogalerie
5 fotografií