Společnost ve vile mi dělal například Marek, který přiznal fetiš na ženská břicha, Káča, která partnerky počítá na desítky, Jana, která měla trable kvůli erotické hračce v letadle, nebo Eman, který by se prý neváhal veřejně obnažit.

Tomáš, Martin i Aleš nezůstali jen u slov a před kamerami v koupelně se hned první večer ukázali nazí. Boss vily Zuzana dokonce přiznala, že měla v minulosti zraněné přirození!

Chtějí mezi celebrity

Dvanáctka povětšinou nezaměstnaných, studentů a lidí chodících po brigádách chce proniknout na hvězdné nebe. Jak se jim to daří? K úspěchu má nakročeno Aleš, který pečoval o vlasy Lindy Bartošové, ale tajně sní o tom, aby mu v posteli skončil buď hodně slavný herec, nebo pořádně nabušený atlet.

Káča, kterou živí nafukování balónků na společenské akce, zase už prý „foukala“ pro Angelinu Jolie, Johna Travoltu i prezidenty Klause a Havla.

Vnuk dabéra a herce Vlastimila Bedrny Tomáš se zase chlubí, že v pokru obehrál protekčního spratka Novotného.

Zůstane někdo?

Jak tahle pološílená partička, která dostala vilu do užívání do nástupu skutečných VyVolených, dopadne? Stačily dva dny a bylo jasné, že pokud by v této sestavě byli ve vile dlouho, začnou se brzy otřásat základy nejen luxusní vily, ale celého barrandovského kopce.

Někteří z nich už teď totiž přísahají, že se z vily vyhodit ani za nic nenechají! Vzhledem k tomu, jaký prostor a péči Prima tomuto uskupení věnuje, se to vyloučit nedá.