Jména už mají vybraná, pro kluka Ondru, nebo Pavla. Pokud by se narodila holčička, bude to Iveta, nebo Sofie. Jenže právě jméno pro holčičku je kámen úrazu. Zamilovaní snoubenci se na něm nemůžou shodnout. Iveta chce Sofinku, Pepovi by se líbila malá Ivetka.

"Pokud Pán Bůh dá a my měli miminko, byli bychom moc šťastní," shodují se téměř jednohlasně Rychtář s Bartošovou. Už nyní je jasné, že pokud dvojici pokus o miminko vyjde, narodí se ďeťátko slavnější než malý princ George, kterého před měsícem přivedla na svět vévodkyně Kate. Také malý Quentin, dítě Ornelly Štikové a Pepy Kokty, se bude moci jít klouzat.

Redakce Blesku už vyhlíží pověstného čápa a v době velkého očekávání vytvořila už dopředu možné návrhy, jak by mohlo miminko Ivety a Pepy vypadat.

Další detaily svatby

Snoubenci si včera na matrice vyzvedli potřebné papíry. Ve středu dopoledne ruku v ruce zamířili na radnici, kde černé na bílém potvrdili, že po svatbě bude každý používat svoje příjmení. „Dohodli jsme se s Ivetkou, že ona bude i nadále Bartošová,“ vysvětlil Blesku Josef.

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor s Ivetou. Poslechněte si, jaké má plány Jan Jedlička, David Turek

Fotogalerie
5 fotografií