Rychtář už má doma dva syny Honzu (26) a Pepu (28), Iveta zase skoro před 17 roky povila Artura, a proto by si svorně moc přáli dceru. „Kdyby se to opravdu stalo a Iveta otěhotněla, tak bychom byli rádi za holčičku. Vždycky po ní toužila,“ vysvětlil Blesku Rychtář, který už má vybrané i jméno. „Pokud Pán Bůh dá, tak já bych chtěl, aby to byla Ivetka. Rozhodně,“ přeje si Rychtář. Jenže Bartošová jeho názor nesdílí. „Mně se líbí Sofie. Já chci Sofinku,“ stojí si tvrdohlavě za svým zpěvačka.

Podle pohádky

Že by se jim mohl narodit kluk, si takřka nepřipouštějí. „Pokud už se zadaří, určitě to bude holčička!“ věří Iveta, a snad proto nad jménem pro syna tolik nepřemýšlela. „Kdyby to byl kluk, tak asi Pavel. Podle Pavla Vaculíka. Je to úžasný člověk, který mi skládá písničky,“ vysvětlila Blesku Bartošová. Rychtář zase zabloudil do pohádky. „Víte, já jsem ta starší generace a líbí se mi stará česká jména. Mám Josefa i Honzíka a nyní bych z kalendáře asi vybral Ondru. Byl také v nějaké pohádce jako Honza,“ řekl Josef.

 

Video
Video se připravuje ...

Svatba a pak dítě. Bartošová s Rychtářem pracují na miminku Jan Jedlička, David Turek

Nomen Omen aneb význam jmen

Iveta...
...á francouzský původ a původní význam jména je »tisový luk«. Je mimořádně komunikativní, houževnatá, cílevědomá. Působí pyšně a nafoukaně, ale jde jen o jakýsi obranný reflex. Nesnáší nepřesnost.

Sofie...
...je »moudrost« sama a pochází z řečtiny. Žena nosící tohle jméno je nejen chytrá, ale i chápavá, vstřícná a mimořádně vnímavá. Nositelkami byly hlavně královny, šlechtičny a urozené dámy.

Ondřej...
...má řecký původ a v překladu znamená »statný, mužný«. Miluje dobrodružství a nezávislost. Je roztržitý a nerad se poddává autoritám. Občas má sklony k pohodlnosti. Je jak technicky zdatný, tak umělecky nadaný

Pavel...
...jméno pochází z latiny a znamená »malý«. Je to silný a působivý muž odhodlaně a přímo kráčející za cílem. Může být neurotický, což u něj bývá způsobeno dušením citů.

 

Fikce: Jak by mohlo vypadat dítě Ivety Bartošové a Josefa Rychtáře?
Autor: archiv Blesku

Džambulka chce chovat: Co na to její exmilenci?

Domenico Martucci (37) „Neuvěřitelný nesmysl! Spíš než o dítěti je na místě bavit se o léčení. Ona si snad myslí, že může být v takovém stavu dobrá matka? Nesmysl...“

Zdeněk Macura (39) „Jde jenom o další účelovou věc. Vím, že je to promyšlená strategie pana Rychtáře. Když nemluví o svatbě, přijde na řadu dítě. Těmito řečmi chce docílit toho, aby mysleli, že je v pořádku.“

Fotogalerie
7 fotografií