Těhotenství provází jedno známé přísloví... Když maminka čeká holčičku, bere jí krásu, pokud ale čeká chlapečka, je to naopak. Ale u Andrey to úplně neplatí. Anička, která už bude za chvilku na světě, jí na kráse naopak přidává!

Fotky manželé uloží do soukromého rodinného alba, s Bleskem se ale o umělecké fotografie Jana Tůmy exkluzivně podělili. „Andrea moc toužila po krásných fotografiích s nahým bříškem. A protože Anička nebezpečně roste, usoudili jsme, že tak musíme učinit hned, protože zítra by mohlo být pozdě,“ vysvětlil Pomeje.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Pomeje focebí Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Karolina Hošek

Pětky skrýval pod kožíšek

A protože chtěl Jirka pohlídat, aby Andrea na fotografiích nebyla úplně v rouše Evině, dostavil se do ateliéru také a Andreiny mlékem nalité pětky poctivě zakrýval kožešinovou pelerínou. Nebylo mu to ale nic platné, Andrea ukázala všechno.

Z Prahy už ani na krok!

Pomeje se na svoje první dítě tak těší, že má prý dokonce s Andreou sám těhotenské potíže. „Nemůžu se vážně dočkat. Je to to největší štěstí, co mě kdy v životě potkalo,“ svěřil s tím, že všechno pro holčičku mají, až na kočárek a matraci do superluxusní postýlky. „Honem to musím všechno pořídit,“ podotýká Pomeje, který s Andreou půlku léta trávil na chalupě v jižních Čechách, teď už jsou v Praze. Co kdyby se Aničce chtělo na svět dřív…

pouták
Autor: Blesk - Jan Tůma