Když »vysvobozoval« svou vyvolenou udělal škodu, zranil matce Domenica Martuciho (37) ruku a ještě k tomu lhal! Teď za to zaplatí! A hodně!
„To co udělal v Itálii, to je něco tak neuvěřitelného, že ho moji právníci nebudou vůbec šetřit,“ řekl Blesku Martucci. Ten už sestavil armádu právníků, kteří vyrazí do boje za čest jeho matky, která má od Rychtáře zraněné zápěstí, i za vyděšenou služku a její děti, které se dodnes budí z hrůzného zážitku ze spaní a musí navštěvovat psychology.

Martucciho matka už trestní oznámení na Rychtáře podala a hrabě za neoprávněné vniknutí už taky učinil právní kroky. Dům, u kterého snoubenec Bartošové zničil dveře, je totiž psaný na něho.

Právník ex offo

Před třemi dny ale Rychtář přilil olej do ohně a už tak dost horkokrevného Itala rozpálil slovy o jeho matce do běla. „Musím říct, že ta paní lže, když tvrdí, že jsem ji zranil. Nepotkal jsem se s ní na více jak dvacet metrů,“ sdělil zpěvaččin ochránce Blesku. Podle Martucciho je to zjevná lež. „Z videa, které si Rychtář pořídil, aby mapoval své kroky při vniknutí do domu, je jasně vidět, že byl ve fyzickém kontaktu s mojí matkou. Právníci už video mají jako důkaz. Ten člověk není lhář. On je lež sama! Pan Lež! V Itálii mu byl dokonce už přidělen právník ex offo,“ objasnil situaci Martucci.

Martucci: Může zaplatit i 500 000 eur!

 Italské soudy jsou mnohem přísnější než ty V Česku. V nejhorším případě může jít Rychtář do vězení a pokud ne, velká pokuta ho rozhodně nemine. O tom je přesvědčený Domenico Martucci.

„Odhadoval bych, že to bude okolo 100 tisíc euro (v přepočtu dva a půl milionu korun). Ale za to, co udělal na zámku může dostat i půl milionu euro (v přepočtu dvanáct a půl milionu korun),“ vyjádřil se k tomu, kolik by Rychtář mohl platit Martucci a uvedl taky příklad z praxe „Když mě před lety někdo v Praze něco ukradl a já jsem mu napsal SMS, pokud nechce, abych o něm v Itálii rozhlásil, že je zloděj, ať to vrátí, nakonec jsem platil já. On mě dal k soudu za vyhrožování a já nakonec platil 5000 euro. Tak drsné jsou soudy v Itálii,“ sdělil Domenico.

Výhrůžky

Snoubenec Bartošové nemá z Martucciho očividně strach. V úterý večer ho totiž zasypal dost ostrými SMS zprávami. „Tak jděte do háje. Jste hloupý a jděte s matkou tam, odkud jste přišli. Dejte si špagety. Vaši matku dejte na psychiatrii je to blázen,“ objevilo se postupně na displeji telefonu Martucciho.

Fotogalerie
6 fotografií