A toho si je Rychtář více než vědom. Podle jeho slov je na právní úkon připraven a dokonce je to on, kdo ho požaduje.

Ivetin dům

Snoubenci už dva roky bydlí v domě Bartošové, který je ovšem zatížen hypotékou. „Já trvám na předmanželské smlouvě, aby si někdo nemyslel, že si dělám nárok na Ivetčin majetek,“ svěřil se Rychtář a doplnil, co ve smlouvě bude jasně napsáno. „Všechno co Iveta má, zdědí její syn Artur. Bezpodmínečně,“ tvrdí Rychtář.

Hypotéka

Dům Bartošové je jediným významným majetkem, který Iveta vlastní. A v minulosti několikrát nechybělo málo, aby o něj přišla. Již mnohokrát na něj byla uvedena exekuce kvůli údajnému neplacení vysokých splátek hypotéky. Ty si letos nechala snížit na 10 tisíc měsíčně, ovšem splácet je bude až do 60 let.

Její bývalý partner Ladislav Štaidl nabízel, že hypotéku uhradí, pokud Iveta dům přepíše na syna Artura. Nikdy ale nepochodil. „Jako paranoik trpí utkvělou představou, že až syn prozře, naštve se a vyhodí ji z domu. Prostě je nemocná. Mohla žít v klidu, ale sama si vybrala trnitou cestu,“ vysvětloval.

Zvelebování

Rychtář stále vlastní podíl na říčanském domě, který obýval se svou bývalou manželkou Darinou (54). Teď se prý chystá zvelebovat nemovitost Bartošové. „Je potřeba zde něco nechat další generaci a to v dobrém stavu. Já se samozřejmě budu snažit o dům se starat tak, jak to bude potřeba,“ slibuje zamilovaný Josef.

Jako Pomeje

Předmanželskou smlouvu měla Bartošová podepsanou i se svým bývalým mužem Jiřím Pomejem, ten tak při rozvodu v roce 2010 odešel z dvouletého manželství s prázdnou.

Komerční sdělení

Hledáte způsob, jak natrvalo zhubnout a zpevnit tělo? Vyzkoušejte kavitaci!

Video
Video se připravuje ...

Romantika pro Džambulku: Rychtář ji požádal o ruku! Blesk

Fotogalerie
4 fotografie