Sexy moderátorka sice našla lásku svého života Lukáše Rosola, zato přišla o dobře placené místo. Podle informací Blesk.cz TV Nova dnes vyhodila Ochotskou z Odpoledních televizních novin. "Michaela Ochotská je stále zaměstnanec společnosti CET21. Více se k tomu nebudeme vyjadřovat," potvrdil Blesk.cz PR ředitel Novy Josef Koukolíček.

Podle jiných zdrojů z televize bylo příčinou jejího vyhazovu hned několik věcí. "Nebyli s ní spokojení. Nelíbilo se jim, jak se prezentuje mimo obrazovku. Je zde mnoho jiných lepších tváří na její post," prozradil zdroj.

Odešla jsem sama, tvrdí Ochotská

Moderátorka se ale brání a tvrdí, že z Novy odešla z vlastního popudu. „Po pěti letech jsem se rozhodla odejít ze zpravodajství a ukončit spolupráci s TV Nova. Děkuji za zkušenosti, které mi tato práce nabídla, ale je čas uplatnit své znalosti dál a využít nové pracovní příležitosti,“ trvá na svém Ochotská.

Míša byla už jednou sesazena z hlavní zpravodajské relace, kterou moderovala spolu s Pavlem Dumbrovským. Ten ale dostal také padáka a Ochotské nabídli post moderátorky odpoledních novin. Ani zde se ale dlouho neohřálá. Konkurence je příliš veliká a není lehké se na tak exkluzivním místě udržet.

Fotogalerie
3 fotografie