Herečka Vilma Cibulková (50) si v životě prošla nejedním nelehkým obdobím. Její druhý manžel Miroslav Etzler ji po 11 letech vztahu začal podvádět, dcera Šimona se dlouho nemohla dostat z drogové závislosti a samotná Vilma na vlastní kůži poznala co jsou deprese i tolik obávaný démon alkohol. O sebevraždu se pokusila hned několikrát.

Přesto na včerejší tiskové konferenci TV Nova Vilma absolutně zářila a všechny překvapila svěžím vzhledem, vyžehleným obličejem a dobrou náladou. Na to, že od rozvodu s Mirkem Etzlerem uběhly pouhé dva měsíce, byla Vilma veselá až neuvěřitelně. Zásluhu na dobré náladě jistě má i vyřešená minulost s dnes již bývalým manželem.

Porozvodové trauma? Nehrozí.

Na otázku hvězdné reportérky Blesk.cz jaký vztah je mezi nimi dnes, Vilma odpověděla: "Přátelský, tak jako to bylo vždycky. My jsem se obohatili, 11 let, krásná dlouhá doba v tom asi nejkrásnějším věku. Vychovali jsme čtyři děti a myslím si, že to, co jsme si měli dát, jsme si dali.

Z drog jsem dceři nepomohla

Ke spokojenosti jistě přispívá i dobrý vztah s dcerou Šimonou (20) a její vyřešená drogová minulost. Cibulková si své dcery velice váží i proto, že se z drog dokázala dostat bez maminčiny pomoci. "Ve všech podobných případech, ať je to cokoliv, co vás v životě potká těžkého, si člověk přece musí poradit sám." uzavřela toto téma atraktivní herečka.

Video
Video se připravuje ...

Vilma Cibulková promluvila o rozvodu s Miroslavem Etzlerem a drogové závislosti své dcery Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Karolina Hošek

Sport je nejlepší antidepresivum

A jak to Vilma dělá, že i v padesáti vypadá tak báječně? "Po horách chodím, takže letos jsem nachodila opravdu hodně kilometrů i najezdila na kole, ale zatím teď jsem se vrátila ke stěnce, " osvětlila Blesk.cz Vilma, která dřív lezla po skalách s exmanželem Mirkem.

Tak tomu říkáme tolerance. Držíme Vilmě palce, aby se jí v nekonečném seriálu i osobním životě  dařilo. 

Fotogalerie
5 fotografií