Kdo si myslel, že s Ivetiným propuštěním z bohnické léčebny komedie končí, ten se spletl. Hned v neděli se totiž na místě, kde Češi před čtvrtstoletím zvonili klíči za svou svobodu, bude demonstrovat za záchranu Ivety Bartošové.

Její ochránce Josef Rychtář se rozhodl tuto důležitou událost Ivetě netajit a novinářům prozradil, co si o tom zpěvačka myslí. "Ivetě se to nelíbí, je to jednoznačně zneužití jejího jména. A pan Domenico Martucci se chce jen jejím prostřednictvím zviditelnit, o což už se pokusil v minulosti," řekl v rozhovoru pro televizi Nova.

Zatímco o tom, zda byla Iveta propuštěna samotnými lékaři, nebo podepsala revers odpovědět odmítl, o Martuccim se rozpovídal pořádně. "Pan Domenico Martucci by se měl spíš starat o sebe, například by se v Peschici měli víc zabývat úklidem odpadků, protože to tam vypadá hůř jak u našich Romů," neodpustil si.

Prozradil také, že Ivetina jizva je už zcela zhojená a žádný další převoz do nemocnice kvůli pooperačním komplikacím nehrozí. No, uvidíme...

Video
Video se připravuje ...

Rozhovor s Josefem Rychtářem Video TV NOVA

Fotogalerie
7 fotografií