Ve stejných šatech v jakých si Josef Rychtář odvážel Ivetu Bartošovou z daleké Itálie zpět do Čech, si ji dnes odváží domů z blázince. Nadšená Iveta vyšla před chvílí z budovy pro psychicky narušené ženy a ruku v ruce kráčela s Rychtářem k autu.

Maskovaná za slunečními brýlemi se pevně držela svého Pepy a dle jejího výrazu bylo jasné, že se těší domů. Její propuštění však bylo nečekané. Rychtář už několikrát zkoušel Ivetu z Bohnic dostat pryč, ovšem podařilo se mu to až teď.

Radostnou zprávu o propuštění Ivety dal na sobě Rychtář znát hned od rána, kdy jel za Bartošovou do Bohnic. Nadšeně mával fotografům z auta a v parku si samou radostí kopl do fotbalového míče.

Pouhý týden vydržela Bartošová za zdmi psychiatrické léčebny. Josef Rychtář překazil plány lékařů na nucenou hospitalizaci a zpěvačku dostal na "svobodu". „V Bohnicích je pološílená, cítí se tam jako v cele,“ řekl v Blesku Ivetin léčitel Saavedra. Spolu s Rychtářem by měli držet Ivetu dál od chlastu. Málokdo ale věří, že se jim to podaří.

Podívejte se, s jakou radostí Džambulka opuštěla Bohnice.

Video
Video se připravuje ...

Džambulka opustila blázinec! Podívejte, jak se radovala Blesk - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček

Fotogalerie
6 fotografií