První novinka, která vyplula na povrch už před časem, je nová řada reality show Vyvolení 4, které se na obrazovkách objeví už na podzim. Moderovat ji budou Tereza Pergnerová, Libor Bouček, Pavel Cejnar a noční show bude v rukou Agáty Prachařové.

Nové pořady

Prima odstartuje 14. srpna zbrusu novou talk show moderátora Leoše Mareše s názvem QI. Jeho stálým hostem bude Leošův kolega Patrik Hezucký. V pořadu se ale objeví také Halina Pawlovská, Adéla Banášová, Jakub Prachař, Ondřej Hejma, Matěj Ruppert a farář Zbigniew Czendlik.

Od 12.srpna Prima uvede další novinku, a to pořad Křižovatky života. Ten si vzala do parády Rola Brzobohatá, Pod její taktovkou se v pořadu promítnou skutečné příběhy obyčejných lidí, které ještě nikdy nezachytil žádný dokumentární seriál.

Žhavou novinkou, kterou si Prima nachystala je kulinářský pořad Vaří celé Česko v režii šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Ten bude pořad nejen moderovat, ale společně s celou Českou republikou bude prostřednictvím internetu a telefonu vařit. Pořad bude Prima vysílat každou sobotu živě ve 20.15.

Změny

Na podzim se také rozjede soutěž Československo má talent, jež lehce pozměnila své moderátory. Do horkého křesla usedne Jaro Slávik, Lucie Bílá a Martina Dejdara vystřídá Leoš Mareš. Moderátoři Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch zůstávají stejní.  

Fanoušci oblíbených seriálů se na podzim dočkají druhé řady seriálu Cesty domů. Přibudou v něm nové postavy jako Markéta Hrubešová, Veronika Freimanová, fešák Raduz Mácha, Roman Zach, Linda Rybová a poprvé se v seriálu objeví manželský pár Igor Chmela a Jana Janěková.

Velkou změnu čeká také bulvární pořad TopStar Magazín. Ten od září bude moderovat půvabná Iva Kubelková, která nahradí stálici Gábinu Partyšovou. Změna bude také v čase, místo původní středy, bude TopSTar Magazín vysílán každé pondělí ve 21:45.

Oblíbený pořad Show Jana Krause a reality show Prostřeno zůstávají beze změn.

Prima Cool a Prima Love

Obrovskou změnu zažije zábavná show Partička, která se na podzim přesune z TV Prima na stanici Prima Cool.

Prima Cool dále uvede UEFA liga mistrů, kterou bude moderovat Libor Bouček. Můžete se také těšit na Pekelnou výzvu s Ivou Pazderkovou.

Kulinářský pořad Božské dorty od Markéty zůstávají nadále na Prima Love.

Fotogalerie
6 fotografií