Gábina Partyšová s Josefem Koktou strávila dlouhých devět let. Po dvouletém chození se pár rozhoupal k svatbě a 6 let jejich vztah běžel jako na drátkách.

Zplodili syna Kristiánka a vše nasvědčovalo tomu, že rodinná idylka bude ještě dlouho pokračovat. Pak se ale objevila vichřice Ornella a z velké lásky Kokta Partyšová nezbylo nic.

Rozvod moderátorky a zámožného podnikatele nakonec proběhl více než hladce. U soudu se dnes již bývalí manželé museli vidět jen jednou. „Bylo jen jedno stání začátkem června kvůli stanovení výše výživného na Kristianka. Dohodli jsme se bez problémů. Posléze už vše řešili jen naši právníci,“ řekla serveru Super. cz Partyšová.

Na majetkovém vyrovnání se také domluvili bez větších obtíží. „Všechno včetně domu jsem nechal Gábině,“ řekl Blesku před časem. Víc než majetek je prý pro něho důležitější vídat svého syna Kristiána. To ostatně Blesku potvrdila i sama Partyšová. „Na dům za Prahou mám hypotéku, ten zůstává mně, a Florida je taky moje,“ vysvětlila s tím, že nic z toho ale nenahradí Kristiánovi (5) otce.

„Pořád se ptá na tátu, je to smutné... To mě na rozvodu mrzí nejvíc, asi jako každou maminku,“ přiznala. Rozvod má pro ni ale i světlé stránky: „Těším se na to, že se definitivně odstřihnu od rodiny, která na mně za poslední rok velmi slušně parazitovala,“ uzavírá Partyšová.

Svatba s Ornellou?

Pravé blaho začíná naopak pro Ornellu. Už nyní si může začít plánovat svatbu, kterou jí před časem dokonce předpověděla kartářka a které nyní už nic nestojí v cestě.

"O svatbě teď nepřemýšlíme. Myslím, že to nyní není rozhodně na místě plánovat svatbu hned poté, co se rozvedli," svěřila se Ornella Blesk.cz. Ta je samozřejmě ráda, že je její Pepa už rozvedený muž a má ho tak už jen pro sebe. "Jsem ráda, že jsem s Pepou a také jsem ráda, že všechno proběhlo v klidu. Nechci už výřit žádné vody," prozradila s tím, že Koktu rozvod nějak nerozrušil. "Přišlo mi, že už nad tím ani nepřemýšlel. Už to byla jen formalita," dodala spokojená Ornella.

Ornella vychovává s Koktou syna Quentina a dvojice už několik měsíců bydlí spolu v pronajatém bytě v Karlíně. I když o veselce zatím nemluví, je možné, že se do toho časem vloží vedoucí projektu Quentin Monika Štiková, a Pepa do dalšího sňatku vpluje aniž by to stačil zaregistrovat...

Kokta je v klidu!

A co na rozvod říká Josef Kokta? Je v naprostém klidu, ze kterého ho zřejmě nic nevytrhne. Podle příspěvků, které si dává pravidelně na svůj facebook, je vše při starém. Ráno Kokta všem přátelům a fanouškům popřál "pohodový den", když to napsal pod fotku z kavárny, kde snídal a během dopoledne pokračoval s postování peprných fotek a košilatých fórků...

Maximální péče o pleť? Vyzkoušejte ultrazvuk!

Fotogalerie
7 fotografií