Do blázince zatím zavřeli pouze hlavní aktérku letní komedie Ivetu Bartošovou, ovšem nebylo by od věci, kdyby se tam na chvíli ohřáli, respektive zchladili, i její dva „ochránci“ Josef Rychtář a Zdeněk Macura. Z neustávajících veder začínají oba šílet.

Žaloba na Bohnice

Podle informací Blesk.cz rozčilený Rychtář zvažuje žalobu na několik lékařů v Bohnicích, kteří prý nutili Ivetu, aby podepsala papír, že je na detoxu dobrovolně. "Drží mě tu proti mé vůli," volala uplakaná Džambulka Rychtářovi z Bohnic, což Rychtáře rozpálilo doběla. Psychiatrická léčebna v Bohnicích se tak rázem stala jedním na seznamu těch, na které chce Rychtář podat trestní oznámení.

Vážená léčebno, Rychtář patří do blázince

Rychtářův sok Zdeněk Macura, kterého přítel Bartošové v pátek zmlátil před léčebnou v Bohnicích, se už na chování Rychtáře nemůže dívat, a tak napsal šílený dopis do blázince.

Vážená psychiatrická léčebno," začal Macura svůj prosebný dopis do Bohnic. "Chtěl bych Vás tímto požádat, abyste co nejdříve požádali soud o povinné psychiatrické léčbě pro pana Josefa Rychtáře. Tento člověk je evidentní blázen, který obtěžuje a pronásleduje nejen Ivetu Bartošovou, ale obtěžuje i jiné lidi kolem a násilně vnikává do objektů a podává nejrůznější nesmyslná trestní oznámení. Je Vaší povinností jako psychiatrické léčebny zasáhnout a tohoto člověka izolovat od normálních lidí,“ napsal do Bohnic a neopomněl to v kopii rozeslat do všech médií.

Jen, aby si po přečtení tohoto dopisu a trestních oznámení od Rychtáře nenechali v léčebně oba dva.

Fotogalerie
5 fotografií