Stačí jede pohled na rodinku Štikových a každému je jasné, o co kráčí. Okázalost, nevkus, maloměšťáctví, za to všechno by se běžný člověk spíše styděl. Ne však Štikovi. Dříve obyčejná rodina se doslova přes noc stala jednou z nejsledovanějších rodin českého šoubyznysu a evidentně to neunesla.

Matka Ornelly Štikové začala vymetat kdejaký večírek, nakupovat luxusní hadříky a doplňky, no k dokonalosti už snad chybí jen ten mladý milenec, ale to by se asi máma Štiková musela plácnout přes kapsu a zaskočit si na nějakou tu plastiku...

Není tomu dávno, co se začala na svém facebookovém profilu chlubit i svými nemovitostmi a navážet se do lidí, kteří si podobný životní standard nemohou dovolit. „Nemovitostí má naše rodina tolik, že o tom ztrácím přehled, ale nejsme blbí jako vy socky, a proto je pronajímáme,“ tvrdila Štiková.

Magazínu Sedmička se teď podařilo zjistit, že je na tom ale stejně jako většina "socek" a luxusní dům v Hostivicích za Prahou má v pronájmu. Dům, který v roce 2004 postavila v Hostivicích společnost Central Group, totiž patří paní Lucii Č. (41).

A co na to máma Štiková? "Všechny naše reality i firmy máme napsány na příbuzné, protože jsme byli dlouhou dobu v zahraničí. A vůbec, je to naše soukromá věc, nehodlám se s vámi o tom vůbec bavit, " odsekla Sedmičce socka Monika.

Nás by jen zajímalo, proč se pravidla "své soukromí na veřejnosti neřeším" nedrzí častěji.

Fotogalerie
7 fotografií