Marta Ondráčková (30) si dnes v kostele na Vysočině vezme svého o osm let mladšího přítele Jakuba Dřímala (22).

 Za svědka si Marta vybrala kamarádku, zpěvačku Míšu Noskovou. Spolu vybíraly i sladkosti na svatební stůl. O to, který dort je nejlepší, se byly schopné i poprat! Jak se ale sluší, poslední slovo měla samozřejmě nevěsta. „Stůl tak budou zdobit sladké šperky,“ popsala Marta takzvané cupcakes a francouzské dortíky s čerstvým ovocem.

Herečka a moderátorka měla před Jakubem několik vztahů, avšak teprve s ním je to pravá láska. Ze začátku to ale vůbec tak slibně nevypadalo. Když se dozvěděla, že je Jakub o osm let mladší, chtěla utéct. Nepovedlo se, Jakub se nedal a dnes svou lásku zpečetí svatebními prstýnky a obřadem pro zhruba 15 lidí.

„Vybrali jsme zcela záměrně úplně odlehlé místo, protože jsme chtěli mít na obřad klid a nebýt rušeni vůbec ničím,“ svěřila se serveru Prásk.cz Ondráčková.

Svatební statistika je neúprosná a oba jsou z rozvedených rodin. „Kdybych věděla, že to není na celý život, nešla bych do toho,“ přiznala Marta. Jakub souhlasí, a i když mu je pouhých dvaadvacet, na ženitbě trvá. „Žádost o ruku nebyla překvapením, spíš to, jak reagovali ostatní. Někdo se radoval hned, jiní to zpracovávali postupně. Nadšené jsou hlavně maminky,“ upřesnila Marta, na kterou teď padají nejčastější otázky typu: Kde budete bydlet, kdy budou děti? „Zatím nebudou,“ řekla jasně nevěsta.

Fotogalerie
14 fotografií